Авто

Новий Nissan Leaf отримає незвичайний дизайн: ось як він може виглядати

Share

Перший Nissan Leaf побачив світ у 2011 році. Це був японський компактний автомобіль із незвичайним дизайном, який став одним із піонерів сегменту електрокарів. За ним було друге покоління, що з’явилося в 2018 році, але воно виявилося набагато менш успішним. Тепер у Nissan хочуть повернути цю знакову модель в список марок, що продаються в лінійці, але в зовсім іншому вигляді.

Як виглядатиме новий Leaf, показали дизайнери американського порталу «Motor1», що опублікували рендери такого автомобіля.

Судячи з зображень, новий Leaf має перекваліфікуватися з хетчбека в кросовер з купеподібним силуетом, який сьогодні приваблює молодіжну аудиторію.

В основу концепції машини ліг прототип Chill-Out 2021 (на фото вище), але його художники постаралися зробити більш реалістичним та близьким до «товарної» форми.

Спереду автомобіль може похвалитися незвичайною світлотехнікою, виконаною з п’яти горизонтальних світлодіодних смуг з обох боків, а також основними блоками фар, вбудованими в нижню частину бампера. Решітки радіатора у кросовера немає, тому що вона йому не потрібна, адже Leaf залишиться чистим електромобілем.

На місці заглушки встановлений логотип Nissan, що світиться, а дверні ручки з боків заховані в кузові.

Машина позиціонуватиметься як молодша сестра Nissan Ariya, а значить успадкує у свого родича дизайнерські рішення в інтер’єрі, включаючи аналогічне компонування елементів управління та графіку.

Жодних подробиць про те, чого чекати від двигунів і акумуляторів майбутньої моделі, поки немає. Але існує неофіційна інформація, що автомобіль збудують на платформі CMF-EV і нагородять його електромотором на 394 к.с. та батареями ємністю 66 та 91 кВт/год.

Дебют кросовера Nissan Leaf заплановано на середину 2025 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Nissan

Останні записи

Стратегія Mercedes-Benz з нульових викидів виявилася провальною

На останніх річних зборах акціонерів Mercedes-Benz генеральний директор Ола Келленіус наголосив на прагненні компанії до досягнення…

13.05.2024

Новий Seat Leon може перетворитися на седан і виявитися близьким родичем Skoda Octavia

Незважаючи на захоплення покупців кросоверами та позашляховиками у світі все ще залишається пласт людей, які…

13.05.2024

Nissan попросив американських дилерів продавати машини на збиток

Nissan попросив американських дилерів продавати машини на збиток. Причиною незвичайної вказівки є прагнення звільнити склади…

13.05.2024

Volkswagen додав седану Polo зв’язку турбомотора та автомата

Volkswagen додав седану Polo зв'язку турбомотора та автомата. У Південній Африці розширена гама чотирьохдверей: відтепер…

13.05.2024

Складено список безвідмовних SUV останнього десятиліття: лідер здивує

Кросовери та позашляховики стали одним із найкращих типів кузова для сімейних людей, забезпечуючи найкращу практичність…

13.05.2024

Британці склали антирейтинг найбільш ненадійних дизельних машин

Дизельні автомобілі мають малу поширеність на нашому ринку, але в Європі такі машини все ще…

13.05.2024