Опубліковано список із 5 кросоверів, від яких краще триматися подалі

0
2326

Кросовери у певний момент часу стали одними з найпопулярніших автомобілів на планеті. Такі машини купують за їх високий кліренс, зручність перебування за кермом, а також безпеку (завдяки високо розташованому центру ваги). Але далеко не всі кросовери такі вдалі, як заявлено в рекламі.

Видання GoBankingRates склало список з п’яти машин цього сегмента, від яких краще триматися подалі.

Ford Mustang Mach-E

Ford здійснив свій набіг на ринок електромобілів у 2019 році. І ті, кому був незнайомий Mustang Mach-E, думали, що це ще один різновид «Мустанга».

Втім, машина виявилася зовсім не спортивним автомобілем, а кросовером та ще й «батарейним». Але далеко не найвдалішим. Вона поступилася своєму прямому конкуренту Tesla Model Y майже в усіх напрямках, у тому числі за обсягом пасажирського та вантажного простору.

Ford Escape

Недорогий кросовер, який на папері виглядає цілком непогано. Але якщо почати порівнювати його з конкурентами типу Toyota RAV4 і Mazda CX-5, то всі його переваги зникають майже безслідно.

Машина не може похвалитися продуктивністю, високою ефективністю палива, а також здатністю вміщати всередині об’ємні вантажі.

Acura RDX

Розкішний компактний паркетник, який складно назвати поганим, але у виборі між ним і BMW X3 покупці майже завжди зупиняються на останньому. І не просто.

«Японець» не має шансів кинути виклик німецькому супернику ні з погляду продуктивності, ні якості складання та навіть безпеки. 

Ford Edge

Ще один представник SUV-лінійки Ford, з яким все не так добре, як хотілося б компанії. Машина сильно застаріла на тлі своїх конкурентів у сегменті середньорозмірних кросоверів, а також має посередню паливну економічність.

За менші гроші сьогодні можна купити Kia Telluride чи Hyundai Palisade. І співвідношення ціна/якість у них буде набагато вищою.

Джип Grand Wagoneer

Найдорожчий автомобіль у цьому списку, в якому за високу ціну покупці бажають отримати розкіш та престиж Range Rover. Але ні в кого це не виходить. Машина поступається своєму конкуренту по всіх напрямках і не рекомендується для покупки в жодній комплектації.  

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!