Авто

З’явилися перші фото Toyota Land Cruiser 250 після краш-тестів

Share

Toyota представила довгоочікуване, нове покоління свого позашляховика рамного Land Cruiser Prado наприкінці минулого року. З того часу японці встигли зібрати замовлення на цю модель у Європі (першу партію з 1000 машин розібрали за 30 хвилин). Незважаючи на це, живі продажі Land Cruiser 250 почнуться тільки ближче до літа цього року.

Яким виявиться рівень безпеки нової моделі поки невідомо, але напередодні в Мережу вибігло фото, що підтверджує, що «двохсотп’ятдесятий» вже проходить незалежні краш-тести.

На знімку видно два позашляховики, встановлені на евакуаторі навпроти один одного. Обидва мають характерні ушкодження передніх частин кузова, але їх силові елементи, незважаючи на очевидну силу удару, виглядають як нові.

За яким форматом проходили тести невідомо, але на кузові машин можна помітити логотипи незалежної організації «ANCAP», яка випробовує машини на безпеку для Австралії та Нової Зеландії.

Очевидно, що Land Cruiser 250 отримає хороші оцінки в протоколі краш-тестів, адже у «Тойоті» постаралися не економити на безпеці машини.

До її базового оснащення, яке не вимагає доплати, були включені: автоматичне дальнє світло, адаптивний «круїз», система контролю руху в межах смуги, розпізнавання пішоходів та дорожніх знаків, моніторинг «сліпих» зон, а також технологія оповіщення водія про потенційну можливість перехресного зіткнення.

«Живі» продажі машин почнуться в залежності від ринку через кілька місяців. Ціни на Land Cruiser 250 починаються приблизно від 56 тисяч доларів (понад 5 мільйонів рублів за нинішнім курсом).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Toyota

Останні записи

Компанія Xiaomi помилилася у своїх заявах про новий SU7

Минуло майже два місяці з моменту запуску Xiaomi SU7, але цей автомобіль та засновник Xiaomi…

21.05.2024

Toyota планує випуск потужного позашляховика для лінійки Gazoo Racing

Toyota розглядає можливість розширення своєї лінійки спортивних автомобілів Gazoo Racing, включивши до неї потужніший позашляховик.…

21.05.2024

Hyundai Motor Group розробляє інноваційний кросовер Genesis GV70 EREV

Hyundai Motor Group активно працює над створенням інноваційного автомобіля з розширеним діапазоном електричного ходу (…

21.05.2024

Оголошено старт продажу Volkswagen ID.7 Tourer 1ST Edition

Volkswagen представив обмежену серію ID.7 Tourer 1ST Edition, яка буде випущена тиражем всього 140 екземплярів.…

21.05.2024

Tesla Cybertruck «втратив» кузовні панелі внаслідок ДТП

На американському сайті власників Tesla Cybertruck обговорюють фотографії, зроблені після аварії одного з пікапів. На них видно,…

21.05.2024

Суд дозволив водіям не показувати документи на блокпості

Після вторгнення росії на блокпостах часто перевіряють українських водіїв. Поліцейські та військові перевіряють їх, пасажирів…

21.05.2024