Новий кросовер Ford, який кине виклик Hyundai Creta, показали на патентних зображеннях

0
107

Компанія Ford прагне повернутися на азіатські ринки, що швидко ростуть, в яких основним попитом користуються компактні кросовери на кшталт Hyundai Creta, Kia Seltos, Honda Elevate та інших.

Напередодні в Мережу виявився злитий скрін із однієї з патентних баз. На ньому зображений невеликий паркетник, здатний кинути виклик найпопулярнішим моделям компактного сегменту SUV.

Видання «IndiaCarNews» повідомляє про те, що новий позашляховик може являти собою кросовер EcoSport наступного покоління. Разом з тим, не виключено, що йдеться про іншу зовсім свіжу модель.

Довжина автомобіля становитиме трохи більше 4 метрів. Дизайн його передньої частини виділяється широкою пористою радіаторною решіткою, оточеною звуженими світлодіодними фарами, скульптурним капотом і незвичайним бампером.

Інформації про технічну сторону машини не розкривається, так само як і немає даних про те, коли такий автомобіль побачить світ.

Втім, індійські джерела стверджують, що автомобіль може бути представлений у 2025 році та збирається конкурувати з Hyundai Creta та Kia Seltos.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!