Mitsubishi Delica (D:6): легендарний мінівен отримає нове покоління

0
347

Компанія Mitsubishi продає свій популярний мінівен Delica з далекого 1968 року, але в останні кілька десятиліть (покоління D:5) ця модель є звичайним веном з кросоверними задатками. Але все може змінитися в новій генерації, коли «Деліка» повернеться до свого коріння і стане повноцінним позашляховим мінівеном з визначними характеристиками на бездоріжжі.

Японські інсайдерські видання повідомляють, що в Mitsubishi вже працюють над новою генерацією Delica. Машина отримає індекс D:6 і перетвориться на однооб’ємну модель, якою вона була на зорі свого існування.

Судячи з перших зображень, опублікованих журналом «BestCarWeb», машині дістанеться дизайн, що ріднить її з концепт-каром D:X зразка 2023 року. Шоу-кар з футуристичною зовнішністю, а також містким та зручно трансформованим салоном був показаний на виставці Japapan Mobility Show.

Від прототипу серійна Delica D:6 відрізнятиметься більш простою L-подібною оптикою, наявністю звичних бічних дзеркал та потаємних дверних ручок, а також спрощеним дизайном колісних дисків та задніх ліхтарів.

Довжина такої машини повинна становити 4,8 метра, ширина і висота – по 1,8 метра, а розмір колісної бази – 2,8 метра.

«Техніка» нової «Деліки» зараз засекречена, але деякі японські ЗМІ впевнені, що автомобіль буде гібридом, що підключається. Як ДВС у ньому використовують 2,4-літровий бензиновий мотор, що видає 133 кінські сили, зв’язку якому складе 116-сильний електричний двигун спереду і 136-сильний ззаду.

Машина зі 100-відсотковою ймовірністю отримає сучасну електронну систему повного приводу і буде представлена ​​протягом 2025 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!