Молодший брат Toyota Land Cruiser виглядатиме приблизно так

0
1202

Новий Land Cruiser 250 – не єдиний позашляховик Toyota, який з’явиться у продажу у найближчому майбутньому. Вже давно ходять чутки про те, що він матиме «молодший брат», яка, за задумом керівництва японської марки, кине виклик Suzuki Jimny.

Як виглядатиме такий позашляховик “Тойоти” пофантазували дизайнери британського відділення порталу “Motor1”, намалювавши машину за допомогою фотошопу.

Очікується, що мініатюрна версія “Ленд Крузера” буде заснована на концепції Compact Cruiser EV (фото вище), який місцями нагадував FJ Cruiser, що канув у Лету в 2022-му році.

Судячи з зображень, викладених автомобільними художниками з «Туманного Альбіону», машина має бути схожа на прототип Compact Cruiser EV, а також на сучасні серійні позашляховики «Тойоти», включаючи Land Cruiser 250.

Автомобілю дістануться прямокутні фари, брутальний бампер з пофарбованими в червоний колір петлями для тросів, масивна імітація захисту бампера та двигуна, квадратні дзеркала заднього виду, пластикове обваження на колісних арках та порогах, а також рейлінги на даху.

5-дверний позашляховик збудують на платформі TNGA. Його довжина має становити 4,35-метра, а ширина дорівнюватиме 1,86 метрам, що відповідає габаритам його потенційного конкурента в особі Suzuki Jimny у розтягнутій модифікації.

Як силовий агрегат машині дістанеться гібридна система, але поки незрозуміло яка. Це може бути як м’який, так і повний або гібрид, що підключається. Крім того, не виключений варіант із повністю електричною силовою установкою.

Прем’єру позашляховик має справити цього року. Першим ринком для нього стане Південно-Східна Азія (швидше за все Таїланд), а потім автомобіль вирушить підкорювати Європу та Штати.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!