Нову версію Ford Bronco Raptor показали під час сонячного затемнення

0
206

Повне сонячне затемнення можна було спостерігати в Північній Америці 8 квітня – це було найтриваліше і найтемніше сонячне затемнення з 1806 року, за ним спостерігали десятки мільйонів людей. Ford обрав це астрономічне явище, щоб представити 150 власникам Бронко новий опціональний пакет Black Appearance для “зарядженого” Bronco Raptor.

За 4995 доларів (464 тисячі рублів) для Bronco Raptor запропонували чорний декор – у чорний пофарбовані наклейка на капот, стійки, знімні панелі даху, корпуси зовнішніх дзеркал, колісні арки та диски. Крім того, в чорний матовий пофарбували силовий бампер і пластину захисту моторного відсіку.

Це не перший опціональний пакет доробок для Bronco Raptor. У 2023 році Ford показав позашляховик з пакетом Code Orange, що додає екстер’єру та інтер’єру яскравих деталей. У яскраво-жовтогарячий колір забарвлюються буксирні вуха, бэдлоки на колісних дисках і «клітчаста» графіка на задній частині кузова.

Сам же Bronco Raptor дебютував на початку 2022 року – це найпотужніший серійний варіант моделі, за його розробку відповідав підрозділ Ford Performance. У такого позашляховика жорсткість кузова збільшена більш ніж на 50 відсотків, перебудована підвіска High-Performance OffRoad Stability Suspension (HOSS) та встановлені амортизатори як F-150 Raptor. Дорожній просвіт становить 33 сантиметри, а колію розширено до 187 сантиметрів. Ходи підвісок збільшено на 60 та 40 відсотків, до 330 та 355 міліметрів відповідно.

У рух Bronco Raptor наводить трилітрова «бітурбошестерка» EcoBoost потужністю 424 кінські сили, яка працює у тандемі з десятидіапазонним автоматом. Привід повний, з роздавальною коробкою з передавальним ставленням понижувальної передачі 3,06:1.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!