Hyundai тестує Toyota Grand Highlander: так, вам не почулося

0
42

Однією з найважливіших новинок для Hyundai на найближчі роки вважається нове покоління флагманського кросовера Palisade. Прототипи таких «паркетників» зараз активно їздять дорогами загального користування в максимальному маскуванні, а незалежні дизайнери намагаються вгадати, як вони виглядатимуть.

Але, схоже, паралельно з цим Hyundai оцінює свою новинку в порівнянні з іншою популярною моделлю, в якій, ймовірно, бачить те, чого варто прагнути нового Palisade.

Видання The Korean Car Blog опублікувало кілька фотографій кросовера, який напередодні виїхав на тести неподалік штаб-квартири Hyundai в Сеулі.

Номери машини зареєстровані на корейського автовиробника, тому жодних сумнівів у тому, що обкатує автомобіль Toyota саме «Хендай», немає.

Йдеться про великого позашляховика Grand Highlander, який уже майже рік продається в США. Його довжина становить понад 5 метрів, а всередині легко можуть розміститися до семи осіб.

Яким саме якостям Hyundai хочуть змусити новий Palisade відповідати «Тойоті» поки залишається тільки здогадуватися. Дізнатися про це вийде не раніше 2025 року, коли відбудеться офіційна прем’єра реформованого корейського кросовера.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!