Анонсовано нове покоління Volkswagen Transporter (ВІДЕО)

0
222

Нове покоління сімейства Volkswagen Transporter, яке розробляється спільно з Ford, буде більш містким і вантажопідйомним, ніж його попередник. За інформацією компанії, новинка матиме збільшену довжину базової версії фургона до 5050 міліметрів та колісну базу до 3,1 метра. Також буде доступна подовжена версія з характеристиками 5,45 та 3,5 метра, а відстань між колісними арками у вантажному просторі зросте на 148 міліметрів.

Це дозволить збільшити загальну місткість фургонів до 5,8–9 кубічних метрів та вантажопідйомність до 1,33 тонн. Крім того, інтер’єр нового VW Transporter стане більш сучасним та мультимедійним, завдяки наявності двох екранів на 12 та 13 дюймів. Обіцяється також покращене кермо, перероблена центральна консоль і нове обладнання, що підвищує комфорт і спрощує експлуатацію фургонів.

У салоні новинки будуть різні конфігурації, що дозволяють умістити від двох до шести пасажирів. Постачання нового Transporter почнеться на початку наступного року, обіцяючи клієнтам ще більше простору та можливостей для комфортного перевезення вантажів. Новий Transporter стане чудовим вибором для тих, хто цінує місткість та функціональність у комерційному транспорті.

Новий Transporter пропонуватиме різні опції по комплектації, включаючи систему навігації, камеру заднього виду, систему контролю сліпих зон, адаптивний круїз-контроль та інші сучасні технології.

Також у планах компанії Volkswagen розширити лінійку електричних моделей і Transporter стане одним з перших комерційних автомобілів з електричним приводом в асортименті марки. За словами представників компанії, новий Transporter буде поєднувати в собі надійність та функціональність із сучасними технологіями та екологічною доброзичливістю.

Офіційний старт продажів нового Transporter чекати доведеться до грудня, а поки що можна очікувати нові подробиці та характеристики цього універсального комерційного автомобіля від Volkswagen.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!