Названо дату прем’єри електричного Гелендвагена

0
79

Компанія Mercedes-Benz офіційно оголосила дату та місце дебюту електричного G-Class. Вона відбудеться 24 квітня у Китаї напередодні Пекінського автосалону.

Жодні характеристики силового агрегату електричного G-класу досі не названі, проте анонс прем’єри фірма супроводила публікацією індексу: новинка вийде на ринок з позначенням G 580. Раніше повідомлялося, що Mercedes-Benz планує відмовитися від абревіатур, що починаються з EQ, у назвах електромобілів.

Раніше Mercedes-Benz опублікувала кілька відеороликів, покликаних наголосити, що електромобіль не поступиться за позашляховими можливостями паливному Гелендвагену. З них стало відомо, зокрема, що новинка отримає чотири електромотори (по одному на кожне колесо), 250-міліметровий дорожній просвіт та кути в’їзду та з’їзду 32 та 35 градусів відповідно. А останнє опубліковане відео присвячене випробуванню автомобіля на льоду. Зараз електричний G-клас проходить велику програму випробувань, яка включає тести при низьких температурах на слизьких покриттях.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!