Porsche випустить новий флагманський кросовер: перші фото

0
239

2002 року компанія Porsche вивела на ринок великий «паркетник» Cayenne. За 22 роки німецький автовиробник повернувся до цього проекту, але вже у вигляді електричного кросовера, який буде орієнтований на сімейне використання.

Машина має зайняти місце флагманської моделі в гамі «Порше». Як він може виглядати, продемонструвало французьке видання «Automobile-Magazine» на чолі з дизайнером Дідьє Ріком.

На рендерах новий Porsche, який поки не отримав офіційної назви і проходить заводською документацією під індексом K1 і Landjet, виглядає як довгий універсал з піднятим кліренсом.

Його передня частина виконана на зразок сучасних моделей компанії, силует реалізований з використанням чистих ліній, а корма виділяється великим блоком наскрізних ліхтарів, що розтягнулися через усі п’яті двері.

Довжина нового кросовера «Порше» перевищить 5 метрів, а внутрішнє компонування має виявитися близьким до того, що сьогодні на ринку пропонує BMW X7.

Машину розроблять на архітектурі PPE. “Візка” передбачає можливість використання ємних батарей до 100 кВт/год, що забезпечить автомобілю дальність ходу до 700 кілометрів.

Що стосується потужності, як електромотор новинка Porsche, швидше за все, отримає двигун потужністю 700 к.с. у базовій версії та 1000 кінських сил у «топі».

Презентація нового флагманського електричного кросовера «Порше» відбудеться 2027 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!