DS показала дві гібридні новинки

0
79

Французький преміальний бренд DS, який виріс із лінійки моделей Citroen, розширив гаму модифікацій своїх автомобілів. Компактний кросовер DS 3 і преміальний хетчбек DS 4 отримали нову бензоелектричну силову установку, відому за іншими моделями концерну Stellantis, яка для першої моделі стала першим у її лінійці гібридним варіантом, а для другої — бюджетним «м’яким» виконанням, що доповнює прапор. Технічно обидва автомобілі ідентичні.

Бензиновий 1,2-літровий трициліндровий турбомотор, що розвиває 136 кінських сил і 230 Нм, поєднується з інтегрованим у 6-ступінчасту роботизовану коробку передач електромотором на 28 сил та 55 Нм.

Електродвигун включається в роботу на низькій швидкості та допомагає у розгоні. Місткість тягової батареї 0,9 кіловат-година не дозволяє їхати на електротязі, а також не підтримує і заряджання від зовнішніх джерел живлення.

DS 3 Hybrid став на 0,6 секунд динамічніше в розгоні з місця до 100 кілометрів на годину, а витрата палива скоротилася на 20 відсотків, тоді як у DS 4 Hybrid час розгону скоротився на 1,2 секунди і на 16% став менше витрат палива . Обидві новинки доступні для замовлення на європейському ринку.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!