Хардкорна версія позашляховика Ford Everest з’явилася на перших зображеннях

0
154

У січні в Мережі з’явилися фотографії нової версії позашляховика Ford Everest, яка котилася на дорогах Австралії.

Тоді ж з’ясувалося, що це спеціальна позашляхова модифікація «Евересту», яка може отримати приставку Limited X або Wildtrack X. Автомобільний художник Ендрю Герреро вирішив пофантазувати з цього приводу та показати серійний варіант таких всюдиходів.

Очікується, що машина отримає підвіску з амортизаторами Bilstein і виявиться на 26 мм вище, ніж оригінальний Everest. Крім того, автомобілю дістануться збільшені на 30 мм колісні диски, які взують у масивні покришки General Grabber AT розмірністю 265/70 R17.

Судячи з рендерів, підготовлених незалежним дизайнером з журналу Top Gear, Everest Wildtrack X отримає таку ж передню частину і розширені колісні арки, що і його аналог Ranger.

У позашляховика буде новий дизайн решітки радіатора Asphalt Black з вбудованими допоміжними ліхтарями, а головний повітрозабірник переднього бампера виявиться окреслений характерним для обробки акцентом Cyber ​​Orange.

Крім того, на машині видно підняті чорні рейлінги та бічні підніжки, а металеві пластини повинні надати позашляховику додатковий захист на бездоріжжі.

Під капотом хардкорної версії Everest очікується поява простого 2-літрового дизельного двигуна з подвійним турбонаддувом, що видає 207 кінських сил.

У продаж автомобіль надійде протягом 2024 року. Першим ринком для нього стане австралійський.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!