Авто

Fiat планує запустити в США велику кількість нових моделей

Share

Із появою повністю нового Fiat 500e у 2024 році, італійський автовиробник заявляє про свої амбіції на американському ринку. Після тривалої перерви, з моменту дебюту 500X  у 2016 році, Fiat обмірковує можливість розширення свого портфеля моделей у США, не обмежуючись однією моделлю 500e .

В інтерв’ю з Ааміром Ахмедом, керівником бренду Fiat у Північній Америці стало відомо, що компанія розглядає можливість залучення додаткових моделей на американський ринок. Однак у США буде представлений лише тридверний хетчбек, у той час як у Європі також доступні версії 3+1 з додатковими дверима та кабріолет.

Незважаючи на проблеми з адаптацією тридверної версії під американські стандарти безпеки, Fiat серйозно розглядає можливість запуску кабріолету на ринку США. Це могло б зробити Fiat єдиним виробником доступного електричного кабріолету у країні.

Також Ахмед висловив інтерес до повернення на американський ринок моделі Abarth , визнавши, що для успіху в США буде потрібна потужніша версія, ніж та, що доступна в Європі. Крім того, Fiat може запропонувати інші моделі для ринку США. У Європі компанія вже представила найбільший електричний хетчбек 600e із потужною 240-сильною версією Abarth . Натяки на появу нових моделей та майбутнє глобальне представлення нового автомобіля у липні зміцнюють очікування американських шанувальників бренду.

Таким чином, Fiat відкриває нову сторінку своєї присутності на американському ринку, обіцяючи не лише розширення лінійки моделей, а й повернення культових варіантів, наголошуючи на готовності задовольнити запити найрізноманітніших категорій автолюбителів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Fiat

Останні записи

Електрокар за 2500 доларів показали наживо (фото)

В Китаї запустили в продаж новий економічний електричний пікап під назвою Kayu GMF. Цей компактний…

19.05.2024

ТОП-5 автомобілів з пробігом, які привозять в Україну зі США

За даними "Укравтопрому", в 2024 році в Україні було зареєстровано 4 майже 3700 старих автомобілів…

19.05.2024

Toyota назвала ціни на новий хетчбек Corolla 2025 року

Японська компанія випустила хетчбек Toyota Corolla в 2025 році, але не змінила ціну на цю…

19.05.2024

Volkswagen приймає замовлення на новий Golf GTI

Новий Volkswagen Golf GTI, крім інновацій, отримав нову інформаційно-розважальну систему, нове програмне забезпечення, новий дизайн.…

19.05.2024

Бюджетний кросовер Dacia Duster 2024 ще подешевшав

Не так давно кросовер Dacia Duster 2024 отримав серйозне оновлення. Автомобіль вже продається на основному…

19.05.2024

Фахівці назвали прості способи як правильно перевірети автомобіль

Відомий американський Автомеханік Скотті Кілмер закликав водія постійно стежити за технічним станом автомобіля. Серед іншого,…

19.05.2024