Fiat планує запустити в США велику кількість нових моделей

0
45

Із появою повністю нового Fiat 500e у 2024 році, італійський автовиробник заявляє про свої амбіції на американському ринку. Після тривалої перерви, з моменту дебюту 500X  у 2016 році, Fiat обмірковує можливість розширення свого портфеля моделей у США, не обмежуючись однією моделлю 500e .

В інтерв’ю з Ааміром Ахмедом, керівником бренду Fiat у Північній Америці стало відомо, що компанія розглядає можливість залучення додаткових моделей на американський ринок. Однак у США буде представлений лише тридверний хетчбек, у той час як у Європі також доступні версії 3+1 з додатковими дверима та кабріолет.

Незважаючи на проблеми з адаптацією тридверної версії під американські стандарти безпеки, Fiat серйозно розглядає можливість запуску кабріолету на ринку США. Це могло б зробити Fiat єдиним виробником доступного електричного кабріолету у країні.

Також Ахмед висловив інтерес до повернення на американський ринок моделі Abarth , визнавши, що для успіху в США буде потрібна потужніша версія, ніж та, що доступна в Європі. Крім того, Fiat може запропонувати інші моделі для ринку США. У Європі компанія вже представила найбільший електричний хетчбек 600e із потужною 240-сильною версією Abarth . Натяки на появу нових моделей та майбутнє глобальне представлення нового автомобіля у липні зміцнюють очікування американських шанувальників бренду.

Таким чином, Fiat відкриває нову сторінку своєї присутності на американському ринку, обіцяючи не лише розширення лінійки моделей, а й повернення культових варіантів, наголошуючи на готовності задовольнити запити найрізноманітніших категорій автолюбителів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!