З’явилися перші фото нового Renault Duster у версії для бідних

0
117

Залежність водіїв та пасажирів від сенсорних екранів мультимедійних систем призвела до того, що машини почали купувати у комфорті, але втрачати у безпеці. Ця проблема виявилася настільки серйозною, що з 2026 року Euro NCAP позбавлятиме автомобілі балів, якщо в них немає фізичних кнопок.

Але в Dacia, схоже, вирішили це питання кардинальним чином, в базовій версії нового покоління кросовера Duster повністю позбувшись тачскріну.

У Мережу виклали перші зображення найдешевшої комплектації Duster третього покоління. Незважаючи на те, що продаж машини, представленої минулого року, почнеться тільки цього літа, про неї відомо практично все, у тому числі список виконань.

Найбюджетніша модифікація Duster отримає назву Essential і коштуватиме 18 тисяч 950 євро.

Машині дістанеться білий колір кузова, але всі декоративні зовнішні елементи в ній, включаючи ручки дверей, будуть позбавлені фарби і виявляться чорними.

Легкосплавних коліс у базовому «Дастері» можна не чекати. Натомість задіяні 16-дюймові «штампи».

В інтер’єрі центральне місце займуть традиційні аналогові прилади у супроводі скромного 3,5-дюймового монохромного дисплея.

Втім, цікаво навіть не це і навіть не те, що електросклопідйомники в машині майже за 20 тисяч євро є виключно спереду, а те, що на центральній консолі машини немає не тільки дисплея мультимедійної системи, а й навіть радіо.

Натомість у Dacia передбачили для найбільш економних покупців Duster спеціальну нішу, що відкривається, в якій по горизонталі можна розмістити свій смартфон. Раніше таке рішення дебютувало у новому Sandero.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!