Range Rover Sport обзавівся стелс-версією

0
79

Такий позашляховик легко впізнати темно-сірим кузовом з матовою захисною плівкою, а також декором, виконаним у глянсовому чорному кольорі Narvik Black. Відрізняється і салон з обробкою перфорованою шкірою Windsor та шпоном із деревини темних сортів. Коштує Range Rover Sport Stealth Pack на 11 235 фунтів дорожче звичайного «спорту», ​​що відповідає 550 тисяч гривень.

У гамі Range Rover Sport з’явилася нова версія Stealth Pack, причому виглядає вона як пряма протилежність лімітованому Range Rover Sport Park City Edition. У вигляді стелс-позашляховика домінують темні відтінки. Наприклад, для кузова обрано темно-сірий відтінок Carpathian Grey під матовою захисною плівкою (пропонується вперше); для даху, шильдиків та вставок у бампері – глянсовий чорний Narvik Black. Чорними також будуть 23-дюймові колеса та частково салон.

 

Для його оббивки запропоновано перфоровану шкіру Windsor: чорну Ebony або білу Light Cloud. Обидва варіанти поєднуються з декоративними накладками із деревини темних сортів. Штатно Range Rover Sport Stealth Pack оснащений цифровою «приладкою» Interactive Driver Display, мультимедіа з тачскрином діагоналлю 11,4 дюйма та 800-ватною аудіосистемою Meridian 3D Surround Sound з 19 колонками, частина з яких інтегрована в обшивку стелі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!