Mercedes готує великі оновлення в автомобілях S-Class та EQS

0
151

Анонімне джерело в автовиробнику Mercedes-Benz розповіло про майбутні зміни. Значні оновлення очікують на преміальні седани S-класу та EQS.

Ще не так давно Mercedes у наступному десятилітті мав намір випускати виключно електромобілі. Попит виявився нижчим за очікуваний, і стратегію було змінено з урахуванням цього.

У Європі від покупок автомобілів із двигунами внутрішнього згоряння поступово відмовляються, але в Китаї вирішили не поспішати до 2060 року. Для збереження лідируючих позицій Mercedes-Benz потрібно враховувати потреби покупців у різних регіонах.

Mercedes-Benz S-Class є найважливішим автомобілем німецької компанії. Всі технології, що з’явилися тут, поширювалися і на інші моделі Mercedes, тому саме цей автомобіль знаходиться на вістрі прогресу. Седан отримає фейсліфтинг у 2026 році, а потім ще одне оновлення буде представлено за три роки. Будуть оновлені компоненти спереду та ззаду, як і інтер’єр.

Усередині з’явиться панель приладів з новим дизайном, покращеним екраном і додатковим екраном для пасажира. Замість сенсорного керування на кермі повинні повернутися кнопки та коліщатка.

У 2029 році зміни зовнішнього вигляду мають бути менш радикальні. Далі плани говорять про 2033 рік, але поки невідомо, чи йдеться про повністю електричний автомобіль.

Audi збирається випускати свій преміальний седан A8 протягом тривалого терміну. Дві німецькі компанії не хочуть вкладатись у розвиток двигунів внутрішнього згоряння, але й повністю на електромобілі переходити не поспішають.

У моделі Mercedes EQS компанія хоче підняти седан до того ж рівня, що й версія з ДВЗ. EQS не відрізняється привабливим зовнішнім виглядом, що відлякує деяких покупців. У найближчі місяці лінійка автомобілів EQS має отримати більшу батарею 118 кВт*год та деякі зміни у дизайні. Архітектуру 400 В замінять на 800 В, збільшивши запас ходу та темпи заряджання.

Далі Mercedes представить власні електродвигуни eATS 2.0 та двошвидкісну коробку передач. Нова модель очікується у 2028 році з традиційнішим дизайном, матеріалами вищої якості та можливістю кастомізації при виборі.

У Mercedes знають про нинішні слабкості EQS, тому намагатимуться виправити їх у майбутньому на тлі настання китайських виробників електромобілів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!