Оновлений кросовер Renault Captur представлений у версії Esprit Alpine

0
250

Близько року тому Renault провела рестайлінг суперміні Clio у середині циклу, тому цілком природно, що споріднений кросовер також зазнав змін. Captur 2024 року виконаний у новітньому стилі дизайну з яскравими світлодіодними денними ходовими вогнями та оновленим ромбоподібним логотипом. Вся передня панель була перероблена, що трапляється не так часто за час експлуатації автомобіля.

Найменше змін відбулося в задній частині, де задні ліхтарі зберегли форму літери «С», але тепер мають іншу графіку. Renault оновила свій значок на задніх дверях, щоб він відповідав останньому фірмовому стилю, і, схоже, підроблені насадки вихлопної системи тепер (на щастя) пішли в минуле. Сподіватимемося, що це ознака того, що ця дратівлива тенденція починає згасати.

Інтер’єр виглядає знайомим, але розмір сенсорного екрану інформаційно-розважальної системи тепер становить 10,4 дюйми, а діагональ найбільшої цифрової комбінації приладів становить 10,25 дюйми. У Captur 2024 Renault прибирає всю шкіру з салону субкомпактного кросовера, а також позбавляється від хрому. Нова оббивка виготовлена ​​із перероблених матеріалів на основі поновлюваних матеріалів, таких як коноплі.

У версії початкового рівня марка встановить крихітний трициліндровий 1,0-літровий бензиновий двигун з турбонаддувом потужністю 90 к.с., що передається через 6 МКПП. 
Найбільший чотирициліндровий 1,3-літровий турбоагрегат потужністю 140 к.с. працює з тією ж механічною коробкою передач. Більш потужна версія 1,3-літрового двигуна має потужність 160 л. та передає потужність на колеса через 7 АКПП з подвійним зчепленням.
В якості альтернативи можна вибрати гібридну силову установку з атмосферним 1,6-літровим бензиновим двигуном потужністю 94 л. Його комбінована потужність складає 145 л.
Як і очікувалося, дизельного двигуна не існує, оскільки автовиробники, що працюють у Європі, поступово відмовляються від установки олійних пальників у свої найменші автомобілі. Однак існує версія на LPG (скраплений нафтовий газ) з 3-циліндровим турбомотором об’ємом 1,3 літра та 6 МКПП.

Новий Renault Captur надійде у продаж у Європі цього року, коли розпочнеться серійне виробництво в Іспанії.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!