Авто

Що стало із сидіннями першого автомобіля Xiaomi за пару днів – шокуючі фото

Share

Компанія Xiaomi, яка нещодавно оголосила про старт прийому замовлень на свій перший автомобіль, починає стикатися з проблемами, про які раніше навіть не здогадувалася.

Спочатку її машини стали часто потрапляти в аварії на тест-драйвах через проблеми з керованістю, а тепер сплив ще один момент, що натякає на те, що SU7 має ряд проблем з якістю внутрішньої обробки.

У Мережі з’явилися фотографії сидінь виставкового седана Xiaomi, що знаходиться в одному з популярних шоу-румів Шанхаю з великою прохідністю.

Машина простояла на цьому місці лише кілька днів, але, судячи з знімків, вже має серйозні проблеми з оздобленням сидінь.

Відображені крісла автомобіля мають характерні сліди здуття шкіри, які часто виявляються на машинах після багаторічної активної експлуатації.

У шоу-румі відразу вирішили виправдатися за цей момент, заявивши, що щодня в салон седана Xiaomi сідають від 5 до 6 тисяч осіб, чим значно збільшують рівень зносу сидінь машини, ніж при звичайному використанні.

Крім того, продавець, який збирає замовлення на SU7, підтвердив, що в цій версії автомобіль має сидіння з обробкою з натуральних матеріалів, які менш зносостійкі, ніж синтетична шкіра.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Xiaomi

Останні записи

Опубліковано фото загадкової версії Dacia

Новий бюджетний кросовер Dacia Duster третього покоління вже повністю розсекретили офіційно та показали на фото, більше…

11.05.2024

Найгірші кросовери з пробігом: рейтинг

Популярність кросоверів стрімко зростає, а отже, питання вибору правильного транспортного засобу стає дедалі актуальнішим, адже…

11.05.2024

Названо небезпечні предмети, які не слід залишати в автомобілі влітку

З настанням спекотної погоди водії стикаються з новими проблемами, пов'язаними зі зберіганням речей в автомобілі.…

11.05.2024

Водіям розкрили правду про водіння на автомобілі з майже порожнім баком

Багато українських водіїв мають звичку їздити на своїх автомобілях, доки не загориться індикатор низького рівня…

11.05.2024

Електричний BMW iX 2026 року отримає фальшрадіаторні грати з підсвічуванням

Майбутня оновлена ​​версія електричного кросовера 2026 модельного року також отримає покращену технологію акумуляторів, щоб збільшити…

11.05.2024

В Україні можуть почати збирати бронемашини Roshel

Канадський виробник бронемашин Roshel планує розгорнути виробництво бронетехніки на території України. Про це заявив генеральний…

11.05.2024