Аварії з автомобілями Xiaomi розлютили клієнтів компанії

0
297

Китайський технологічний гігант Xiaomi тільки нещодавно вийшов на автомобільний ринок зі своїм дебютним електрокаром SU7. Машина позиціонується як конкурент для Tesla, але коштує набагато дешевше, ніж американські електромобілі.

Уже в перші дні після прем’єри SU7 викликав ажіотаж серед покупців, але проблеми з автомобілями, виставленими на тест-драйви, призвели до того, що багато хто з них замислився над питанням: чи безпечна машина в експлуатації.

Xiaomi виставила SU7 у шоу-румах по всьому Китаю, пропонуючи тест-драйви нетерплячим клієнтам.

Однак після повідомлень про аварії прототипів на дорогах загального користування у потенційних покупців машини, які залишили заявку на придбання седанів, з’явилися побоювання, що викликають питання про готовність автомобіля до серійного виробництва.

У соціальних мережах активно обговорюються відеоролики з аваріями, в яких головною дійовою особою є автомобіль Xiaomi. Їхні водії кілька разів втрачали контроль і зчеплення з дорогою, внаслідок чого стикалися з бордюрами та іншими транспортними засобами.

Користувачі в коментарях до таких відео заявляють, що розчаровані тим, що побачили, а також скаржаться, що Xiaomi відмовляється повернути їм гроші після того, як вони відмовилися від бронювань.

За їхніми словами, як виправдання корпорація посилається на закінчення семиденного періоду блокування замовлень.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!