Знаменитий Suzuki Vitara 2024 оновили вперше за 10 років

0
839

Suzuki, як і інші бренди також займається випуском електромобілів. Проте японці ясно дають зрозуміти, що це не вб’є їхні автомобілі із ДВЗ. Зокрема, кросовер Vitara зазнав другої реконструкції за десять років.

Suzuki Vitara ще довго лідируватиме на ринку. Четверте покоління цієї легендарної моделі, представлене на Паризькому автосалоні 2014 року, є на ринку вже майже десять років. Зазвичай три попередні покоління позашляховика японського бренду залишаються на ринку, тому п’ята партія буде близька до вистави. Обставина, якої не станеться, оскільки виробник вирішив продовжити термін експлуатації.

Suzuki Vitara 2024 отримала новий бампер, який надає передній частині ще більшої виразності. Проектори протитуманних фар були видалені, а великі центральні грати тепер мають більш спортивний вигляд, оскільки вони пофарбовані в чорний глянсовий колір. Область між фарами також порушена, оскільки на ній більше немає хромованих смуг по обидва боки від піктограми. Де змін немає, то це ззаду.

Suzuki також розширила лінійку легкосплавних дисків новим, аеродинамічнішим дизайном, а також колірну палітру. Нові перламутрові фарби Titan Grey і Sphere Blue є частиною дюжини, що складається з п’яти варіантів кольору кузова і стільки ж – з контрастним дахом.

Vitara також оснащена інформаційно-розважальною системою Suzuki Connect з новим 9-дюймовим сенсорним екраном з можливістю підключення через USB та Wi-Fi та сумісною з Apple CarPlay та Android Auto, а також покращеними помічниками водіння.

Лінійка двигунів Suzuki Vitara 2024 буде доступна з двома гібридними двигунами, хоча марка говорила і про 1,2-літровий блок, але не надала більш детальної інформації. Там буде 1,5-літровий двигун потужністю 116 к.с., що працює в парі з 6 АКПП, а 1.4 BoosterJet потужністю 129 к.с. оснащений технологією SHVS із вбудованим стартер-генератором та літій-іонною батареєю напругою 48 В, що забезпечує низьку потужність та скромне споживання палива.

Обидва двигуни будуть пропонуватися з переднім і повним приводом “ALLGRIP SELECT 4WD” з чотирма режимами регулювання – Auto, Sport, Snow та Lock.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!