Toyota готує ще один Cruiser

0
106

Ця модель розроблена для Індії і є трохи перелицьованим Maruti Suzuki Fronx. Новинку не доведеться довго чекати: ціни для індійського ринку оголосять вже 3 квітня, а початок постачання заплановано на кінець цього місяця або на початок наступного. Urban Cruiser Taiser стане найкомпактнішим (і доступним) кросовером Toyota в Індії, але при цьому буде багато оснащений.

Urban Cruiser Taisor практично точно повторюватиме Maruti Suzuki Fronx — у них однакові панелі кузова, за винятком передньої частини, яка оформлена у кросовера Toyota відповідно до фірмового стилю бренду. Відмінності зведуть до трохи інших радіаторних грат, інших бамперів і дизайну колісних дисків. У салоні буде хіба що обробка іншого кольору.

Портал Autocar India прочитає Urban Cruiser Taisor мультимедійну систему із дев’ятидюймовим екраном, проекційний дисплей та камери кругового огляду. Все це доступно і для «близнюка» Fronx. Силова установка у моделей також буде однакова: 1,2-літровий «атмосферник». При цьому для кросовера Toyota можуть запропонувати і 1,0-літровий двигун Boosterjet. У конкуренти новинці записали Renault Kiger, Kia Sonet та Hyundai Venue.

Що ж до ціни, то Maruti Suzuki Fronx коштує на індійському ринку від 840 тисяч рупій, що в перерахунку за курсом сьогоднішнього дня становить трохи більше 930 тисяч рублів. Логічно припустити, що Toyota Urban Cruiser Taiser розташується приблизно в тому самому ціновому сегменті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!