Авто

Експерти назвали найпроблемніші автомашини у 2024 році

Share

Фахівці авторитетного британського видання WhatCar нещодавно провели масштабне дослідження, щоб виявити найбільш проблемні автомашини, що часто викликають невдоволення у їх власників.

Аналіз показав, що Audi A3 став найпроблемнішим авто в очах опитаних власників. Значні 59% власників Audi A3 повідомили, що стикаються з різними проблемами. У першу чергу, йшлося про неполадки в навігаційній системі, мультимедійні функції та роботу коробки передач. Незважаючи на ці проблеми, багато ремонтних робіт було виконано за гарантією, хоча найчастіше на їх виконання витрачався не один тиждень.

У списку проблемних автомобілів Volkswagen Golf займає другу позицію. Майже половина, або 48% опитаних власників висловили невдоволення цією моделлю. Виявилася тривожна закономірність: кожен третій Volkswagen Golf вимагав буксирування в ремонтні майстерні, а термін ремонту часто затягувався на тиждень.

Третє місце серед найбільш проблемних автомобілів займає Skoda Octavia, 49% власників якої повідомили про різні неполадки. Ці проблеми варіюються від проблем із кузовом до проблем із системою кондиціювання повітря, електронікою та мультимедійними функціями.

Крім цих чудових позицій, до списку проблемних машин потрапили й інші моделі. Серед них Mercedes A-Class, Seat Leon, Opel Astra, Skoda Scala та Kia XCeed. Власники цих моделей також повідомили про те, що зіткнулися зі своїми проблемами та розчаруваннями.

Серед них Mercedes A-Class, Seat Leon, Opel Astra, Skoda Scala та Kia XCeed. Власники цих моделей також повідомили про те, що зіткнулися зі своїми проблемами та розчаруваннями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Названі ТОП-2 мотора Renault, якому не грозить поломка до 500 тисяч. км

Автолюбителі давно цінують надійність французьких двигунів Renault K4M, які встановлювалися на популярні в нашій країні…

09.09.2024

Великий електроседан Volvo: перші зображення та дата прем’єри

Volvo анонсувала розробку нового електричного седана під індексом ES90, який стане електричною альтернативою поточному флагманському…

09.09.2024

Новий страх американців: чому вони бояться електромобілів

За даними дослідження EY Mobility Consumer Index, опублікованого 9 вересня, інтерес американців до придбання електромобілів…

09.09.2024

Audi вивела на тести найпотужніший RS 6 E-Tron у кузові універсал

У липні Audi презентувала нові моделі A6 E-Tron, включаючи стандартну версію та спортивну S6 E-Tron.…

09.09.2024

З оновленням кросовер Skoda Kushaq отримає більше технологій

Компанія Skoda продовжує розвиватися в кількох ключових напрямках. Автомобілі цього бренду користуються популярністю не лише…

09.09.2024

BMW готується до випуску електричної версії 3 Series

Нове покоління BMW 3 Series отримає електричну версію під назвою i3, яка базуватиметься на інноваційній…

09.09.2024