Позашляховик Nissan Patrol наступної генерації показали на нових зображеннях

0
307

Компанія Nissan готується до оновлення флагмана у модельному ряді кросоверів – Nissan Patrol. Ця модель має дуже багату історію, адже дебют відбувся далекого 1951 року.

На даний момент виробляється 6 покоління автомобіля, причому вийшло воно ще в 2010 році. Після цього було виконано низку оновлень. Проте зараз йдеться про появу машини нової генерації. Тому зміни мають вийти суттєвими. Очікується, що в плані оновлення Nissan Patrol піде шляхом Infiniti QX80.

Лицьова частина отримує дуже великі фари, а ходові вогні виконані С-подібної формі. Форма решітки радіатора зроблена так, що виглядає ще більш об’ємною. На кормі ми бачимо єдиний ліхтар, а також спойлер на дверях багажника. У машини не буде висувних ручок дверей, а силует отримає класичне виконання – рельєф зведений до мінімуму, також немає навіть натяку на похилий дах. Зміниться і технічна частина – на зміну атмосферному 5,6-літровому мотору V8 прийде силова установка V6.

Її робочий об’єм становить 3,5 літри, а потужність 456 к.с. З’явиться і більш сучасна трансмісія – тепер вона отримає одразу 9 передач замість 7. Очікується, що прем’єра автомобіля відбудеться у 2024 році. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!