Найдешевший купе-кросовер Toyota, який представлять цього тижня: що про нього відомо

0
35

Toyota продовжує свої партнерські відносини з Suzuki в галузі бейдж-інжинірингу і готує черговий проект, пов’язаний безпосередньо з однією з моделей свого земляка, йдеться про аналог кросовера Suzuki Fronx. Машину обіцяють уявити вже цього тижня. Напередодні прем’єри ми з’ясували всі відомі про автомобіль подробиці.

У середині березня цього року керівництво Toyota підтвердило, що презентація нового крос-купе компанії відбудеться 3 квітня. Машина отримає назву Taisor та виявиться технічним клоном моделі Suzuki.

Зовні новинка має відрізнятися від свого родича. За чутками, Taisor отримає унікальну передню частину кузова з іншими фарами, радіаторними гратами та бампером, але в салоні повторюватиме оригінальний Suzuki Fronx за винятком власних шильдиків з назвою марки.

Під капотом нового крос-купе “Тойоти” має розташуватися 1,2-літровий 4-циліндровий бензиновий двигун, а також літрова “турботрійка”, які переїдуть з моделі “Сузукі”.

Але “тойотівський” кросовер, ймовірно, додатково пропонуватиме ще один силовий агрегат у вигляді 1,2-літрового бензинового мотора, що працює на природному газі (CNG).

Очікується, що Toyota Taisor стане одним із найдешевших кросоверів у лінійці марки, а також найдешевшим крос-купе в гамі цього автовиробника. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!