Нове покоління кросовера Ford EcoSport: який вигляд воно може мати

0
25

Кілька тижнів тому компанія Ford оформила патент на дизайн якогось компактного кросовера, яким, за чутками, має виявитися нове покоління популярної моделі EcoSport.

Стиль його передньої частини кузова на зображеннях був ідентичний знімкам макета цього “паркетника”, які гуляли інтернетом ще наприкінці 2020 року. Ґрунтуючись на всій наявній інформації незалежний дизайнер Ендрю Герреро показав, який вигляд може мати серійна версія нового EcoSport.

Поглянувши на зображення машини можна відзначити, що компактний кросовер помітно відрізняється від свого попередника. Машина виділяється на тлі попереднього покоління новою мовою дизайну Ford з власною 8-кутовою решіткою радіатора, оточеною фірмовим світлодіодним освітленням.

Фари і протитуманні ліхтарі мають вертикальну форму і проходять від нижньої до верхньої частини бампера.

Крім того, новому EcoSport можуть дістатися колісні арки, що виступають, і скульптурні нижні панелі, а яскраво виражені задні крила додадуть автомобілю м’язистого вигляду.

Задня частина машини може виявитися близькою за дизайном до таких моделей як Escape і Territory, отримавши схожі ліхтарі, а також сріблясту накладку на бампері.

В якості платформи новий Ford EcoSport, найімовірніше, буде використовувати архітектуру Global B. Раніше вона лягла в основу “паркетника” Puma, а також фургонів Transit Courier і Tourneo Courier. “Кузов” здатний підтримувати як двигуни внутрішнього згоряння, так і гібридні, а також електричні силові агрегати.

Прем’єра нового Ford EcoSport має відбутися найближчими роками.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!