Головна Авто Офіційно представлений новий кросовер Hyundai Tucson 2025

Офіційно представлений новий кросовер Hyundai Tucson 2025

0
294

Офіційно представлено оновлений Hyundai Tucson 2025 року. Дебют машини відбувся на автосалоні в Нью-Йорку. Кросовер отримав більш “гостру” зовнішність, оновлений салон з великою кількістю технологій і додаткові гібридні варіанти.

Модель четвертої генерації вийшла на ринок у 2020 році. Через три роки в Кореї показали оновлений варіант. Тепер же Hyundai представив модифікації для Європи та Північної Америки. Причому вони мають практично ідентичний вигляд. Спереду в автомобіля встановлений новий, більш квадратний бампер, який поєднується з оновленими радіаторною решіткою і ДХВ.

Модифікація N Line доповнюється оздобленням у колір кузова, а версія XRT має більш важку пластикову обшивку і високі рейлінги.

Салон паркетника був повністю перероблений. Автомобіль укомплектований двома 12,3-дюймовими цифровими екранами, які можна доповнити 12-дюймовим кольоровим HUD. Замість сенсорних кнопок налаштування гучності та клімат-контролю встановлено стандартні ручки. Також варто відзначити нове кермо і переміщену панель для бездротової зарядки.

Цікавою особливістю гібридних версій є наявність “Режиму дитини”. Він допомагає знизити різкість початкового прискорення, роблячи дії водія більш плавними.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.