Авто

Експерти жорстко розкритикували електричний кросовер Fisker Ocean за якість

Share

Електричний кросовер Fisker Ocean зазнав жорсткої критики з боку експертів Consumer Reports через низьку якість. Організація піддала модель всебічного аналізу, виявивши безліч серйозних проблем, що впливають як на безпеку та функціональність автомобіля, так і на загальне задоволення покупців, випливає з інформації журналу Motor.

Fisker, представлений компанією Хенріка Фіскера, зіштовхнувся із фінансовими труднощами, які змусили його зупинити виробництво електричних кросоверів. Цей фінансовий дефіцит ставить під загрозу навіть існування компанії, загрожуючи банкрутством.

Оцінка Consumer Reports виявила численні недоліки Fisker Ocean. Системи безпеки почали давати збої вже на другий день експлуатації, а мультимедійна система демонструвала повільну та нестабільну роботу, перешкоджаючи підключенню смартфона та функціональності кросовера.

Крім того, критики відзначили відсутність фізичних кнопок та проблеми з чуйністю сенсорного екрану, який періодично не реагував на команди водія.

Матеріали оздоблення салону Fisker Ocean також зазнали критики. Вони не відповідають очікуванням якості з огляду на ціну автомобіля.

Ергономіка, налаштування підвіски та робота системи рекуперації енергії при гальмуванні також викликали нарікання експертів, що посилило загальне негативне враження від автомобіля.

Критика експертів поширилася і процес доставки куплених кросоверів. Автомобілі надходили з пошкодженими кузовами та без килимків, що свідчить про проблеми з логістикою та сервісом.

Підсумковий висновок експертів можна вважати вкрай негативним. Купівля Fisker Ocean, зважаючи на все, не є розумним рішенням. Замість нього за порівняні гроші можна придбати Tesla Model Y, яка, на думку експертів, є більш надійним і якісним варіантом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Fisker

Останні записи

Volkswagen приймає замовлення на новий Golf GTI

Новий Volkswagen Golf GTI, крім інновацій, отримав нову інформаційно-розважальну систему, нове програмне забезпечення, новий дизайн.…

19.05.2024

Бюджетний кросовер Dacia Duster 2024 ще подешевшав

Не так давно кросовер Dacia Duster 2024 отримав серйозне оновлення. Автомобіль вже продається на основному…

19.05.2024

Фахівці назвали прості способи як правильно перевірети автомобіль

Відомий американський Автомеханік Скотті Кілмер закликав водія постійно стежити за технічним станом автомобіля. Серед іншого,…

19.05.2024

У продажу з’явився суперкар Ferrari у стилі McDonald’s

Ferrari 296 GTB став першим дорожнім суперкаром італійської марки з двигуном V6, оскільки раніше аналогічний…

19.05.2024

Mitsubishi намекнула на новое поколение внедорожника Pajero Sport

Два тижні тому компанія Mitsubishi показала, як зміниться її позашляховик Pajero Sport (на деяких ринках…

19.05.2024

Рестайлінг Sportage: як зміниться найпопулярніший кросовер Kia з оновленням

Sportage залишається найпопулярнішою моделлю у SUV-лінійці південнокорейського автовиробника Kia. Автомобіль, який пережив зміну поколінь у…

19.05.2024