Експерти жорстко розкритикували електричний кросовер Fisker Ocean за якість

0
81

Електричний кросовер Fisker Ocean зазнав жорсткої критики з боку експертів Consumer Reports через низьку якість. Організація піддала модель всебічного аналізу, виявивши безліч серйозних проблем, що впливають як на безпеку та функціональність автомобіля, так і на загальне задоволення покупців, випливає з інформації журналу Motor.

Fisker, представлений компанією Хенріка Фіскера, зіштовхнувся із фінансовими труднощами, які змусили його зупинити виробництво електричних кросоверів. Цей фінансовий дефіцит ставить під загрозу навіть існування компанії, загрожуючи банкрутством.

Оцінка Consumer Reports виявила численні недоліки Fisker Ocean. Системи безпеки почали давати збої вже на другий день експлуатації, а мультимедійна система демонструвала повільну та нестабільну роботу, перешкоджаючи підключенню смартфона та функціональності кросовера.

Крім того, критики відзначили відсутність фізичних кнопок та проблеми з чуйністю сенсорного екрану, який періодично не реагував на команди водія.

Матеріали оздоблення салону Fisker Ocean також зазнали критики. Вони не відповідають очікуванням якості з огляду на ціну автомобіля.

Ергономіка, налаштування підвіски та робота системи рекуперації енергії при гальмуванні також викликали нарікання експертів, що посилило загальне негативне враження від автомобіля.

Критика експертів поширилася і процес доставки куплених кросоверів. Автомобілі надходили з пошкодженими кузовами та без килимків, що свідчить про проблеми з логістикою та сервісом.

Підсумковий висновок експертів можна вважати вкрай негативним. Купівля Fisker Ocean, зважаючи на все, не є розумним рішенням. Замість нього за порівняні гроші можна придбати Tesla Model Y, яка, на думку експертів, є більш надійним і якісним варіантом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!