Найдорожчий французький кросовер виглядатиме так: перші зображення DS 8

0
29

Французька автомобільна марка DS, яка розірвала стосунки з Citroen у 2014 році і стала самостійним преміальним брендом, зараз належить концерну Stellantis, який активними зусиллями збирається зробити його популярним. Поки що це виходить не те, що дуже успішно. Компанія залишається нішевим продуктом, що має певний попит в основному у Франції.

Вирішити цю проблему покликаний майбутній флагманський кросовер, який отримає індекс DS 8. Як він виглядатиме, показали на неофіційних рендерах.

Комп’ютерною візуалізацією найдорожчого французького паркетника поділилися автомобільні художники, які працюють на місцеве видання L’argus.

Як можна побачити по викладеним у відкритий доступ картинкам, машині дістанеться великий кузов із закосом під крос-купе, який місцями копіює концепт-кар Aero Sport Lounge зразка 2022 року.

Попереду DS 8 матиме широкі радіаторні грати і незвичайний малюнок світлодіодних денних ходових вогнів, який буде «випливати» з головної оптики.

Крім того, флагманський «паркетник» повинен отримати рельєфні боковини, приховані у кузові дверні ручки та бумерангоподібні ліхтарі ззаду.

Машина буде побудована на платформі STLA M (Medium) наступного покоління та отримає електромотори потужністю 390 кінських сил. Місткості тягової батареї кросовера має бути достатньо для того, щоб проїжджати без підзарядки до 700 кілометрів (за циклом WLTP).

Прем’єра DS 8 відбудеться цієї осені, а в дилерські центри кросовер надійде на початку 2025 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!