Новий Hyundai Palisade показали у всій красі задовго до прем’єри

0
365

Hyundai продовжує активно працювати над проектом наступного покоління свого найбільшого позашляховика Palisade. Машина, що пройшла через рестайлінг 2022 року, змінить генерацію 2025-го. Як вона виглядатиме напередодні, показали дизайнери зі студії «stuBIO».

Створюючи комп’ютерну візуалізацію екстер’єру нового Palisade, художники спиралися на шпигунські знімки прототипів цієї моделі, які планомірно витікали до мережі протягом усього 2023 року, а потім і на початку 2024-го.

Автори рендерів, які явно заглянули в майбутнє, впевнені, що наступна генерація Hyundai Palisade (LX3) розвиватиме успіх своїх попередників і отримає хоч і впізнаваний дизайн, але помітно змінився в порівнянні з дореформеними машинами.

Так, наприклад, корейський позашляховик практично напевно чекає суттєвий перегляд передньої частини кузова, де з’являться абсолютно нові світлодіодні фари, інші решітки радіатора і бампер.

Крім того, зміниться його бічний профіль, який крім нових кузовних панелей здивує переробленим профілем вікон, що візуально роблять машину довшою.

Завершить список візуальних доробок нова конфігурація задніх ліхтарів, інші п’яті двері та бампер, що зазнав глибокого редизайну.

Підтвердженої інформації про технічний бік автомобіля поки немає, але ходять чутки, що кросовер збудують на новій архітектурі з розтягнутою колісною базою. Завдяки їй інженерам Hyundai вдасться збільшити простір у салоні машини, щоб кинути виклик таким популярним моделям у цьому сегменті як Toyota Grand Highlander, а також Honda Pilot.

Якщо вірити тим же відомостям, під капотом Palisade нового покоління дебютує одразу два нові двигуни: 2,5-літровий гібридний силовий агрегат і 3,5-літровий мотор V6 з турбонаддувом, який прийде на зміну актуальному 3,8-літровому ДВС.

Офіційна прем’єра нового Hyundai Palisade має відбутися в 2025 році, після чого розпочнеться його продаж у Кореї, а потім і на інших світових ринках.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!