Новий пікап Kia Tasman помічено на тестах у США

0
124

KIA Australia підтвердила назву для нового пікапа – Tasman. Сьогодні ми маємо нові фотографії, опубліковані KindelMedia, які зафіксували прототип пікапа в Каліфорнії.

Прототип Tasman був помічений разом з Ford Ranger Raptor, що натякає на те, що хоча Raptor може і не бути його основним конкурентом, Ford Ranger безперечно є таким. Дизайн Tasman відрізняється кубічною формою та значним дорожнім просвітом, що вказує на його готовність до позашляхових заїздів.

KIA, здається, сумнівається в успіху Tasman, якщо дивитися на його комплектацію. На момент запуску буде доступний лише один двигун – чотирициліндровий. Єдиним варіантом для покупців стане вже відомий 2.2 CRDi – дизельний двигун потужністю 200 л. KIA повідомила, що у майбутньому додасть гібридну силову установку. Якщо порівняти його з такими конкурентами, як Ford Ranger або Toyota Hilux, обидва мають дизельний V6 3.0, а також інші варіанти бензинових V6.

KIA планує виробляти Tasman тиражем від 120 000 до 130 000 одиниць щорічно, що свідчить про впевненість компанії у його глобальному успіху. Tasman буде доступний не тільки на рідному ринку, а й на ключових зарубіжних, таких як Північна Америка, Європа та Австралія.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!