У США вперше «наживо» показали Nissan Kicks нового покоління

0
244

Nissan Motor Co. представила своє нове покоління кросовера Nissan Kicks на автосалоні в Нью-Йорку, який відкрився 28 березня 2024 року. Його продаж заплановано на літо цього року.

Kicks дебютував на Нью-Йоркському автосалоні 2024 року і є моделлю другого покоління. Перше покоління було випущено в 2016 році. Новий Nissan Kicks був представлений в Інтернеті близько тижня тому і виглядає набагато красивіше і краще в реальності. Друге покоління Kicks також має більш сучасний і красивий дизайн, ніж модель першого покоління.

Друге покоління Kicks має нову велику радіаторну решітку, нові бампери, нові фари, нові задні ліхтарі та нові колісні диски (19-дюймові у топових комплектаціях). До речі, про радіаторну решітку. Це не фірмова решітка радіатора V-motion від Nissan. Це інший дизайн. Але, тим не менш, вона пасує цьому кросоверу.

На стенді Nissan на автосалоні в Нью-Йорку був представлений Kicks з сірим кольором кузова і яскраво-червоним дахом. Таким же яскраво-червоним кольором виконані і бічні дзеркала заднього виду. Кросовери в такому кольорі кузова виглядають стильно та елегантно. Це топова комплектація SR.

Новий Kicks трохи більший за оригінальну модель. Він також має трохи більший мінімальний дорожній просвіт. І повний привід. Цей кросовер ніколи раніше не мав повного приводу.

Салон нового Kicks помітно більший, ніж у моделі першого покоління. Два 12,3-дюймових сенсорних екрани для цифрової панелі приладів і мультимедійної системи, кілька портів USB-C, підтримка Apple CarPlay і Android Auto, панорамний дах, аудіосистема преміум-класу BOSE і новітній пакет безпеки ProPILOT ADAS з пакетом безпеки та допомоги водієві з системою асистування та інтелектуальним круїз-контролем. Загалом, інтер’єр виглядає досить дорого.

Кросовер оснащується новим чотирициліндровим 2,0-літровим бензиновим двигуном потужністю 141 к.с. і 140 Нм крутного моменту, що працює в парі з варіатором. Системи приводу включають передній та повний привід.

Nissan почне продавати нове покоління Nissan Kicks наприкінці літа 2024 року. Ціни ще не визначені. Наразі вартість Kicks 2024 року стартує від 24 893 доларів США. Нова модель, ймовірно, буде коштувати трохи дорожче.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!