Кріштіану Роналду «показав» свій новий суперкар Ferrari Daytona SP3

0
27

Колекція авто Кріштіану Роналду поповнилася черговим дорогим суперкаром. На цей раз зірковий португальський футболіст придбав лімітований Ferrari SP3 Daytona. Відео з його авто опублікували на сторінці lisbon.cars в Instagram.

Роналду на Ferrari Daytona SP3 зняли у центрі Лісабона. Форвард клубу «Аль Наср» під’їхав на суперкарі до дорогого готелю.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Katchow (@lisbon.cars)


Як відомо, Кріштіану Роналду має дуже велику колекцію екзотичних автомобілів. Загальна вартість його колекції перевищує 100 мільйонів доларів США. Зокрема, португальський футболіст володіє Bugatti St. Dieci, Veyron, Chiron, McLaren Senna, Rolls-Royce Dawn, Cullinan та Ferrari Monza.

Ferrari Daytona SP3, лімітована серія середньорозмірного купе з ретро-дизайном, яку називають сучасною версією Ferrari 330 P3/P4 60-х років.

Суперкар Ferrari Daytona SP3, виготовлений з вуглецевого волокна, оснащений високооборотним 6,5-літровим V12 з максимальною потужністю 840 к.с. при 9 250 об/хв, що розганяється до 100 км/год за 2,85 секунди і досягає 340 км/год. Автомобіль також доступний в обмеженій серії з 599 екземплярів. Буде випущено лише 599 одиниць за ціною 2 мільйони євро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!