Alfa Romeo готується до дебюту свого першого компактного електромобіля

0
56
Alfa Romeo готується до дебюту свого першого компактного електромобіля

За два тижні відбудеться довгоочікувана прем’єра Alfa Romeo. Компанія збирається представити свій перший компактний електромобіль Milano, який обіцяє стати однією з найважливіших інновацій бренду за останні роки. Дебют запланований на середу 10 квітня, і вся автомобільна індустрія з нетерпінням чекає на цю подію.

Milano особливо очікуваний, оскільки він стане першою моделлю Alfa Romeo, орієнтованою на масовий ринок електромобілів. На відміну від електричної версії Alfa Romeo 33 Stradale, Milano повинен завоювати більшу частку ринку і закріпитися в одному з найбільш конкурентних сегментів.

Попередні дані показують, що Milano обіцяє залишатися вірним традиціям стилю Alfa Romeo. Незважаючи на асоціації з Peugeot e-2008 і Jeep Avenger, на яких він базується, Milano виділяється своїм унікальним дизайном, особливо в передній частині, що свідчить про початок нової ери для італійського виробника.

З точки зору технологій, Milano буде оснащений не тільки електричним агрегатом потужністю не менше 156 к.с., але також буде доступний у варіанті з бензиновою м’якою гібридною системою. Alfa Romeo також планує випустити більш потужну спортивну версію з повним приводом і потужністю 240 к.с.

Alfa Romeo Milan є важливим кроком для Alfa Romeo в напрямку електрифікації і, як очікується, зміцнить її позиції на ринку електромобілів. Ми з нетерпінням чекаємо його офіційного дебюту та всієї інформації про новий компактний електромобіль.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!