Названі найкращі шинні бренди у 2024 році: французи поза конкуренцією

0
25

Шини є, мабуть, одними з найважливіших розхідників при експлуатації будь-якого автомобіля, адже саме вони беруть участь у безпосередньому контакті його з дорогою, а значить активно впливають як на ходові характеристики, так і на безпеку машини.

Які покришки можна вважати найкращими у 2024 році, розповіли журналісти видання «Car Talk».

У цьому ТОП-і вони враховували оцінки, отримані виробниками шин у незалежних споживчих тестах, а потім провели власне дослідження, під час якого опитали понад 800 співробітників шиномонтажу та галузевих експертів. Результати виявилися м’яко кажучи шокуючими.

Переможцем у більшості номінацій виявилася продукція французької компанії Michelin. Компанія удостоїлася звання ” Кращий бренд шин “, ” Бренд шин кращої якості “, ” Кращий бренд всесезонних шин “, ” Кращий бренд шин з високими експлуатаційними характеристиками ” та ” Кращий бренд зимових шин “.

Двома іншими шинними виробниками, які зуміли вклинитися в підсумковий рейтинг, виявилися німецький Continental, якому дісталася нагорода ” Кращий бренд шин для кросоверів “, а також японський Falken, що став ” Кращою маркою шин підвищеної прохідності “.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!