Nissan «засвітив» нове покоління пікапа Navara

0
196

В актуальному сегменті середньорозмірних пікапів Nissan Navara є одним із найдосвідченіших. Цього року його актуальному, третьому по рахунку виповниться 10 років. І саме тому колись популярну модель «Ніссан» поступово починають «підтискати» конкуренти, які вже давно пропонують більш сучасні дизайни та оснащення. 

Nissan довго зберігав мовчання про наступну генерацію Navara, причому настільки, що багато хто був впевнений, що машину знімуть з виробництва. Але напередодні компанія провела велику презентацію, на якій показала відеоролик із цілим списком моделей, які готуються до появи найближчими роками.

На одному зі стоп-кадрів можна було помітити силует автомобіля, який є пікапом. А для тих, хто мав сумніви, згодом президент і гендиректор Nissan Макото Учіда вимовив фразу «однотонний пікап наступного покоління», який буде створено у співпраці з Mitsubishi Motors.

Про зовнішній вигляд машини поки що сказати щось певне непросто. На зображеннях низької якості помітно, що пікапа будуть C-подібні світлові візерунки, а також фірмовий «спойлер» на задніх дверях. При цьому передня частина автомобіля, швидше за все, набуде квадратного вигляду з більш виразними ДХО. 

Дата запуску машини в продаж поки не розкривається, але одне можна сказати напевно: Nissan буде дуже зайнятий у найближчі кілька років, але намагатиметься оновити Navara максимум до кінця 2026 року. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!