У Мережі опублікували перші зображення GT-версії нового Kia K4

0
147

Kia America представила новий тизер, який, як передбачається, демонструє майбутню модель Kia K4 GT. За інформацією, раніше представленою нашими корейськими колегами, цей автомобіль має такий же спортивний передній вигляд, як на попередніх ескізах, і, ймовірно, є комплектацією GT або GT-Line.

Карім Хабіб, виконавчий віце-президент та керівник глобального дизайну Kia, заявив, що кожна деталь K4 була ретельно продумана та розроблена відповідно до дизайнерської філософії Kia «Об’єднання протилежностей». Кожен аспект зміцнює зв’язок між брендом та дизайном.

Зовнішній дизайн нового K4 уособлює амбіції, сміливість, енергію та силу, легко перевершуючи стандарти дизайну сектора компактних седанів. Дизайнери Kia створили сучасну і унікальну форму кузова, використовуючи метод «Логічний перекручування», при якому логічно збудовані квадрати з’єднані нелогічним чином.

Спереду K4 справляє миттєве сильне враження завдяки вертикальним фарам, розташованим на крайніх точках передньої частини, що сприяє створенню широкої впевненої «морди», тоді як елементи денного світла у поєднанні з горизонтальними смугами хромованими додатково підкреслюють вишуканий вигляд K4. Задня частина K4 випромінює ту ж силу та динамізм, що доповнюються вертикальними ліхтарями та широким бампером з інтегрованим повітрозабірником.

Внутрішній дизайн K4 поєднує інноваційні технології та винятковий комфорт, демонструючи візуальну та функціональну привабливість. Дизайн інтер’єру заснований на філософії “Об’єднання протилежностей”, де “очікуваний” дизайн кокпіту для водія зустрічається з “несподіваною” концепцією розташування, створюючи унікальний характер інтер’єру K4.

Прем’єра Kia K4 відбудеться на Нью-Йоркському міжнародному автосалоні 27 березня 2024 року. Kia проведе пряму трансляцію світової прем’єри у Нью-Йорку, представивши нові стандарти дизайну, інновацій та водіння у секторі компактних седанів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!