Чотиридверний пікап Suzuki Jimny: як він може виглядати

0
34
Чотиридверний пікап Suzuki Jimny: як він може виглядати

Позашляховик Suzuki Jimny, навіть незважаючи на свої відносно невеликі габарити, у багатьох країнах використовується як робочий конячок, а в Новій Зеландії з нього взагалі зробили бортову вантажівку. Тепер пішли чутки про те, що машина може мати ще й власну пікап-версію. 

Як вона могла б виглядати продемонстрував на рендерах незалежний дизайнер Theottle з Малайзії.

За задумом автора зображень, в основу пікапа Jimny могла б лягти його 5-дверна модифікація, що продається зараз як в Індії, так і в Африці, тоді як вантажівка в Новій Зеландії зроблена з 3-дверки. 

Подовжений кузов та наявність двох додаткових дверей позаду могли б забезпечити машині дворядну кабіну з компактним відсіком. 

Зовнішній позашляховий пікап, показаний на рендерах, нагадує оригінальний позашляховик. У нього така сама передня частина кузова з круглими фарами і радіаторними гратами, виконаними у вигляді прорізів, а на задньому борту встановлені вертикальні ліхтарі. 

За рахунок наявності у Jimny рами та нерозрізних мостів потенційний пікап на базі цього позашляховика міг би чудово демонструвати себе на офф-роуді, доставляючи невеликі вантажі навіть туди, куди проїхати простою машиною буде неможливо. 

Що стосується двигуна, то тут варіантів небагато. Простий 5-дверний Jimny нового покоління оснащується безальтернативним 1,5-літровим атмосферним агрегатом KB15, що видає 105 кінських сил і 134 Нм. Зв’язку йому здатна складати як 5-ступінчаста МКПП, так і класичний 4-діапазонний “автомат”.

З високою ймовірністю всі ці агрегати перекочували б і в новий «утилітарник». 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!