Новий Audi Q7 показали на перших зображеннях без камуфляжу

0
678
Новий Audi Q7 показали на перших зображеннях без камуфляжу

Розкішні середньорозмірні кросовери для багатьох преміальних компаній зараз “золота ніша”. Попит на них зростає як на дріжджах, збільшуючи прибутковість їхнього бізнесу. У Mercedes-Benz в якості такої машини є модель GLE, у BMW – X5, а тепер і Audi готова повернути інтерес до її моделі Q7, готуючи її нове покоління.

Художник з порталу “CarsCoops” Джош Бірнс уважно розглянув шпигунські фотографії прототипів нового Audi Q7, після чого відтворив дизайн цієї машини без будь-якого камуфляжу.

Судячи з отриманих рендерів, незграбні пропорції актуального Q7 кануть у Лету. Замість них автомобіль задіє збалансований дизайн і чисту естетику. У кросовера буде точно така сама решітка радіатора “Singleframe”, що й у майбутнього Q3.

Крім неї фанатам можна чекати появи в Q7 дворівневої матричної оптики, дверних ручок, встановлених урівень, задніх ліхтарів у стилі бумерангів, об’єднаних світловою панеллю на всю ширину багажника, а також великих колісних дисків із новим малюнком.

Усередині Q7 запропонує своїм покупцям салон із високим рівнем розкоші та збільшеним простором для ніг пасажирів. Машині дістанеться мультимедійна система з 14,5-дюймовим екраном, а також 11,9-дюймовий цифровий щиток приладів.

Для пасажирів передбачать 10,9-дюймовий передній дисплей з технологією затвора, яка не відволікатиме водія від керування автомобілем. А доповнять цей значний список: проекційний дисплей з доповненою реальністю, віртуальний помічник і акустична система фірми Bang & Olufsen з 22 динаміками.

Новий Q7 має отримати різні варіанти силових установок, серед яких точно опиняться 6-циліндрові бензинові та дизельні агрегати з 48-вольтовим стартер-генератором (так звані “м’які” гібриди).

Крім них можна розраховувати на “під’єднувані” гібриди, що забезпечують машинам запас ходу виключно на електротязі до 100 кілометрів (за циклом WLTP).

Прем’єра нового Audi Q7 відбудеться наприкінці цього року, або на початку наступного.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!