Нове покоління Hyundai Tucson: перші зображення

0
457

Компанія Hyundai продає актуальне покоління свого популярного кросовера Tucson (NX4) з 2020 року. У 2023-му машина пройшла через плановий рестайлінг, а тепер найближчою модернізацією автомобіля має стати нова генерація.

Які зміни можна чекати від кардинально переглянутого Tucson напередодні показав невідомий автомобільний художник.

Нове покоління Hyundai Tucson отримає індекс NX5. Разом з ним машина, на думку дизайнера, піддасться переробці майже всієї передньої частини кузова.

Фронтальна сторона кросовера має шанси обзавестися H-подібними денними ходовими вогнями, що раніше дісталися Santa Fe, але виконаними не горизонтально, а вертикально.

Між двома блоками з’явиться 4-кутна радіаторна решітка, помітно зменшена в розмірах порівняно з моделлю NX4, а також змінила внутрішнє наповнення, а нижче можна чекати на появу широкого повітропроводу і різких граней бампера.

На скетчах новий Hyundai Tucson показаний одразу в кількох кольорах кузова. Усі машини мають злегка похилу лінію даху, нагадуючи автомобілі сегмента крос-купе.

Про технічні зміни в одній із найпопулярніших моделей Hyundai поки що говорити зарано. Але його актуальна генерація з оновленням отримала на батьківщині колишні мотори в особі 1,6-літрової бензинової “наддувної четвірки” і 2-літрового турбодизеля, а також гібридної силової установки на базі “молодшого” двигуна.

Прем’єра нового Hyundai Tucson може відбутися в 2026 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!