Названо найгірший автомобіль на планеті

0
543
Названо найгірший автомобіль на планеті

Для американської компанії Fisker настали воістину непрості часи. Спочатку марка постраждала від безлічі поганих відгуків з боку популярних техноблогерів, потім з’явилися повідомлення про те, що вона найняла консультантів з банкрутства.

На довершення до всього “заокеанській” марці, що спеціалізується на випуску електрокарів, довелося на шість тижнів призупинити виробництво кросовера Ocean. Ну а вишенькою на торті став “убивчий” огляд цієї ж моделі Fisker від авторитетного видання “Consumer Reports”, яке назвало її найгіршою машиною на планеті.

Кросовер Fisker Ocean був куплений редакцією порталу “CR” зовсім недавно, але про нього вже з’явилися вкрай похмурі відгуки. Перший звіт містить формулювання, які не хотів би почути жоден автовиробник, особливо коли з-під ніг у нього й так йде ґрунт.

За словами випробувачів із “Consumer Reports”, кросовер Fisker Ocean потерпає від численних проблем із програмним забезпеченням, які досі не виправлені. Особливо велике занепокоєння експертів викликають його технології безпеки, які працюють нестабільно.

У серійній машині, купленій для того, щоб провести її незалежні тести, вже на другий день перестала працювати система контролю “сліпих” зон, а також утримання в межах смуги руху.

Адаптивний круїз-контроль і зовсім недоступний, хоча така функція заявлена на наклейках на вікнах. Але і на цьому список проблем електричного кросовера Fisker не закінчується.

Автомобіль виявився нездатним нормально підключатися до сторонніх ґаджетів через Bluetooth, має надто різке налаштування системи рекуперативного гальмування, що викликає напади нудоти, а також запізнюючий екран мультимедійної системи, який, за словами авторів огляду, нагадує дитячий планшет за 99 доларів.

У підсумковій оцінці кросовер Ocean назвали “океаном неприємностей” і поставили йому найнижчу оцінку серед машин, які коли-небудь тестувалися експертами “CR”.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!