Нова Opel Astra стала гібридом

0
220

Марка Opel продовжує розширювати модельну гаму гібридів – цього разу черга дійшла актуальної Astra. Автомобіль вже має бензоелектричну версію, але зараз з’явилася ще одна модифікація з 48-вольтовою «м’якою» гібридною технологією. Варіант зі зниженою витратою бензину доступний як для хетчбека Opel Astra, так і для універсала Opel Astra Sports Tourer, які є технічно абсолютно ідентичними і відрізняються тільки типом кузова. Силовий агрегат знайомий за іншими моделями Opel.

Нова модифікація отримала той же 136-сильний 1,2-літровий бензиновий трициліндровий турбомотор у поєднанні з новою 6-ступінчастою коробкою передач з подвійним зчепленням, в яку інтегрований 28-сильний електромотор.

Літій-іонний акумулятор неназваної ємності заряджається на гальмування – можливість заряджати батарею від зовнішнього джерела живлення не передбачена конструктивно. Акумулятор розташований під лівим переднім сидінням, що дозволило зберегти постійний об’єм багажника.

Передбачено три – Eco, Normal та Sport – режим роботи агрегатів, контролювати показники яких можна з нової 10-дюймової цифрової панелі приладів. Інформація про потужність, параметри їзди на електриці, про рух потоку енергії між батареєю та бензиновим двигуном, а також про рівень заряду завжди в розпорядженні водія.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!