Авто

Абсолютно новий Toyota Hilux: топ-менеджер випадково проговорився про термін його прем’єри

Share

Чинна, восьма генерація популярного японського пікапа Toyota Hilux справила дебют у далекому 2015 році. Через п’ять років машина пережила рестайлінг, а на початку 2024 ще одну невелику модернізацію. Незважаючи на цілий комплекс змін, що дісталися Hilux в останньому оновленні, автомобіль вважається помітно застарілим і потребує змін поколінь.

Коли варто чекати появи нового Toyota Hilux напередодні розповіли журналісти провідного ЗМІ країни, для якої ця модель здебільшого і була створена – Австралії.

Портал CarsGuide узяв невелике інтерв’ю у керівника місцевого офісу Toyota, в якому топ-менеджер, ймовірно, випадково розкрив терміни прем’єри дев’ятого покоління Hilux.

Відповідаючи на запитання, чи може новий «Хайлакс» зберегти свій дизельний мотор в умовах посилення норм викидів, віце-президент Toyota Australia з продажу та маркетингу недвозначно заявив таке:

“Щоб це дізнатися, вам доведеться почекати до 2025 року”.

Слова топ-менеджера “Тойоти” можна інтерпретувати як підтвердження чуток про те, що машина дебютує наступного року, але на цьому вся офіційна інформація про модель закінчується.

Незважаючи на те, що один із керівників компанії не став говорити про те, який двигун буде рухати новий Hilux, австралійська преса впевнена, що їм може виявитися бензиново-гібридний силовий агрегат i-Force Max, який дебютує в новому Land Cruiser Prado ( 250).

До його складу входить 2,4-літровий бензиновий турбомотор, що працює у зв’язці з електричним двигуном потужністю 36 кВт, який у свою чергу інтегрований у 8-швидкісну коробку передач. Максимальна віддача такого тандему дорівнює 437 кінським силам і 630 Нм моменту, що крутить. 

Продуктивності силової установки має бути достатньо для того, щоб забезпечувати новому Hilux буксирувальну потужність до 2,7 тонни. 

Головними конкурентами на австралійському ринку для наступної генерації Toyota Хайлакс стануть Isuzu D-Max і Ford Ranger.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Toyota

Останні записи

Електрокар за 2500 доларів показали наживо (фото)

В Китаї запустили в продаж новий економічний електричний пікап під назвою Kayu GMF. Цей компактний…

19.05.2024

ТОП-5 автомобілів з пробігом, які привозять в Україну зі США

За даними "Укравтопрому", в 2024 році в Україні було зареєстровано 4 майже 3700 старих автомобілів…

19.05.2024

Toyota назвала ціни на новий хетчбек Corolla 2025 року

Японська компанія випустила хетчбек Toyota Corolla в 2025 році, але не змінила ціну на цю…

19.05.2024

Volkswagen приймає замовлення на новий Golf GTI

Новий Volkswagen Golf GTI, крім інновацій, отримав нову інформаційно-розважальну систему, нове програмне забезпечення, новий дизайн.…

19.05.2024

Бюджетний кросовер Dacia Duster 2024 ще подешевшав

Не так давно кросовер Dacia Duster 2024 отримав серйозне оновлення. Автомобіль вже продається на основному…

19.05.2024

Фахівці назвали прості способи як правильно перевірети автомобіль

Відомий американський Автомеханік Скотті Кілмер закликав водія постійно стежити за технічним станом автомобіля. Серед іншого,…

19.05.2024