Kia збирається оновити популярний кросовер Sportage: як він зміниться

0
295

Kia працює над оновленням п’ятого покоління свого популярного кросовера Sportage, представленого в 2021 році. Автомобіль має з’явитись у продажу вже зовсім скоро. Як він може виглядати, показали художники зі студії «Gotcha Cars».

Дизайнери підготували рендери реформованого «Спортейджа», ґрунтуючись на шпигунських знімках цієї моделі, а також на зовнішньому вигляді останніх новинок компанії в сегменті SUV на кшталт EV9, EV3 та Sorento.

Перше, що впадає у вічі в екстер’єрі оновленого Sportage, це його нова оптика. Система освітлення зветься Starmap і не тільки підвищує естетичну привабливість моделі, але й покращує видимість, а також безпеку автомобіля. Хитромудрі, схожі на сузір’я візерунки зроблені не просто для галочки – вони служать для практичної мети, роблячи Sportage більш помітним для інших водіїв та пішоходів.

Крім нової світлотехніки машині дістанеться інша радіаторна решітка, а також модернізований бампер і задні ліхтарі, що змінили начинку.

Певні зміни з оновленням варто чекати і всередині кросовера, де швидше за все з’явиться нова мультимедійна система з трьома дисплеями. Багатоекранна конфігурація має забезпечити безшовний, максимально зручний інтерфейс, що поєднує в собі навігацію, розваги та налаштування автомобіля.

З погляду технічної складової оновлений Sportage, швидше за все, не зміниться, зберігши свої актуальні бензинові та дизельні агрегати, а також гібридні силові установки.

Офіційна прем’єра реформованого кросовера має відбутися до кінця 2024 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!