Новий французький флагманський кросовер: як він виглядатиме

0
47

Компанія DS, що входить до складу корпорації Stellantis, працює над збільшенням кількості своїх моделей у популярному сегменті SUV (кросовіри та позашляховики). Найближчою новинкою цієї французької марки має стати великий «паркетник», який має зайняти нішу флагмана бренду. Як він може виглядати, показали дизайнери французького офісу порталу «Motor1».

Прототипи DS8 (саме так називатиметься машина) раніше встигли кілька разів засвітитися в останні місяці під час тестів.

Автори зображень орієнтувалися якраз на їхні фотографії і впевнені, що конкурент Mercedes, BMW і Audi від DS отримає елегантний стиль, частково натхненний концепт-карів Aero Sport Lounge.

На рендерних картинках DS8 оснащений квадратними решітками радіатора з логотипом бренду, виконаним у вигляді букв, а також вузькими світлодіодними фарами, що тягнуться кігтями до низу бампера. 

Машині має дістатися висока поясна лінія, а також похилий лінія даху, що ріднить її з сегментом популярних серед молоді купе-кросоверів. 

Як платформа для DS8 практично напевно виступить архітектура STLA Medium від Stellantis. Такий самий «візок» раніше ляг в основу нового Peugeot 3008. 

Архітектура дозволяє використовувати батареї ємністю до 98 кВт/год та технологію зарядки до 400 вольт. Максимальний запас ходу моделей, побудованих на ній, здатний складати 700 кілометрів, а їхня потужність досягати 387 к.с.

Презентація DS8 має відбутися у 2025 році. Виробництвом машини займеться завод Stellantis у Мельфі (Італія). Експерти впевнені, що прейскурантна ціна флагмана DS становитиме від 60 до 70 тисяч євро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!