Нове покоління маленького седана Suzuki Dzire: розкрито подробиці

0
119

В Україні компактною моделлю Suzuki завжди вважався хетчбек Swift, але на закордонних ринках у цієї моделі був аналог у вигляді седана під назвою Dzire. Згодом ця 4-дверка дісталася і до нас. Поки що це актуальний седан, але незабаром йому судилося перебратися в нове покоління.

Онлайн-портал «ICN» розкрив п’ять важливих подробиць щодо того, на що можна чекати від Suzuki Dzire нової генерації.

Перша і, мабуть, головна зміна нового Dzire порівняно з попередником стосуватиметься його дизайну. Машина отримає еволюційні зміни в екстер’єрі, обзавівшись свіжими радіаторними гратами збільшеного розміру, капотом-розкладачем, новим бампером з помітними вирізами та складками, а також переробленими 5-спицевими лісосплавними колесами. 

Крім того, на машину чекає поява інших стійок і дверей, а також злегка зміненого заднього профілю з модернізованим бампером і ліхтарями.

Частина змін нового покоління Dzire розділить його салон. Автомобіль пророкують інтер’єр, схожий на новий кросовер Fronx, а також свіжу версію хетчбека Baleno. 

На забудуть в машині і про підкапотний простір, де обіцяє прописатися найсучасніший мотор Suzuki Z-Series. 1,2-літровий двигун дебютує у новому Swift, де видаватиме 82 к.с. і 108 Нм, але згодом перебереться і в седан Dzire.

Зв’язку йому складе синхронний двигун постійного струму, що забезпечує додаткову потужність і момент, що крутить, в 3,1 «сили» і 60 Нм відповідно.

Асистувати силовий агрегат має як 5-швидкісний МКПП, так і 5-діапазонний «робот», а також варіатор залежно від версії. 

Прем’єра Suzuki Dzire нового покоління відбудеться протягом цього року. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!