Сьогодні Nissan представить новий недорогий кросовер

0
224

Вже найближчими годинами — 22 березня 2024 року — японська марка представить новий Kicks, покликаний замінити Rogue (Qashqai) на північноамериканському ринку. Напередодні дебюту Nissan опублікував у соцмережах коротке відео з фрагментами дизайну кросовера, який, як очікується, перебереться на нову платформу, підросте в габаритах, стане технологічнішим і змінить позиціонування на більш «дорогу» сторону.

Судячи з тизера, у новій ітерації Nissan Kicks отримає більш плавні вигини кузова і яскраво виражену плечову лінію, яку можна було розглянути і на шпигунських знімках. Також видно задня та передня оптика, розділена на кілька сегментів, частина решітки радіатора з іншими ламелями та фрагмент тканини салону.

Усередині повинні розташуватися більш сучасна мультимедійна система та цифрова панель приладів. У гамі двигунів очікується гібридний варіант, також не виключений повний привід.

Актуальний Kicks є виключно передньопривідний. Він рухається 1,6-літровою «четвіркою» потужністю 124 кінські сили (154 Нм крутного моменту), яка працює в парі з варіатором Xtronic.

Вартість кросовера у США стартує з 21 050 доларів. Випускають його на заводі у мексиканському Агуаскальентесі. Kicks мав стати на конвеєр ще минулого року, але Nissan довелося відкласти старт виробництва через крадіжку: зі складу місцевого постачальника зникли деякі компоненти прес-форми.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!