Топ-6 недорогих автомобілів які проїжджають без поломок півмільйона кілометрів і більше

0
827

Великі позашляховики та пікапи часто рекламуються як одні з найдовговічніших, але, як правило, всі вони коштують дуже дорого. На іншому кінці списку існують седани та хетчбеки, які можна купити набагато дешевше, але при цьому не втратити надійності.

Онлайн-портал Motorbiscuit назвав шістку таких автомобілів. Усі вони входять до клубу 500 тисяч, а отже здатні без поломок подолати щонайменше півмільйона кілометрів.

Toyota Corolla

Найпопулярніший автомобіль на планеті, який простий у керуванні та економічний у володінні. Машина має надзвичайну довговічність, завдяки якій її можна розглядати навіть як спадок для родичів.

Honda Civic

Одвічний конкурент Toyota Corolla від Honda, який продається протягом багатьох десятків років і вважається одним з найневбивніших автомобілів на планеті. Деякі власники «Сівіков» заявляють, що змогли проїхати на них близько 800 тисяч кілометрів, і вони не зламалися майже жодного разу. 

Kia Forte/Cerato

Седан, відомий на окремих ринках як Cerato, є невеликим автомобілем, який незважаючи на компактні габарити може прослужити максимально довго. І все завдяки вдалому зв’язку його мотора, а також трансмісії.

Acura ILX

Низькі середньорічні витрати, а також вражаюче якісне складання дозволили цьому японському седану увійти до шістки кращих недорогих машин з точки зору надійності. Преміальна 4-дверцята розглядається як відмінний вибір для тих, хто шукає довговічність у доступних розкішних автомобілях. 

Hyundai Elantra

Ще один чудовий варіант від корейського автопрому, який є для компанії взірцем надійності. Більше того, вважається, що при належному обслуговуванні Elantra здатна значно перевищити цільовий показник пробігу на одометрі 500 тисяч кілометрів. 

Toyota Prius

Гібриди також можуть служити довго. Та Prius тільки один з таких автомобілів. Машина, що заробила міцну репутацію «невбивного» хетчбека, має багато додаткових переваг, яких немає у звичайних автомобілів.

Наприклад, вона має систему рекуперативного гальмування, що дозволяє змінювати гальмівні колодки набагато рідше. Машина настільки надійна, що дає можливість використовувати її протягом десятиліть та сотень тисяч кілометрів. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!